Waarmee kan ik je met mijn bedrijf Hearts2gether helpen ?

Coaching wordt gedaan op verschillende manieren omdat elke jongere uniek is en wordt het coachingstraject op maat gemaakt. Ik kan je als jongerencoach helpen je draai weer te vinden zodat je verder de draad zelf kan oppakken naar een positieve toekomst. Met de coaching ondersteun ik je bij de uitdagingen die je op je pad tegenkomt. We bepalen samen waar je aan wilt werken en hoe lang we er aan werken.

  • Weet je wat je wil doen na school of heb je daar hulp bij nodig ?
  • Denk je dat je alleen bent en dat je anders bent dan ieder ander ?
  • Is er veel ruzie thuis ? Veel spanningen ?
  • Kunnen jij en je ouders het overal over hebben of hebben jullie verschillende kijk op zaken ?


Allemaal vragen waarmee ik je kan helpen op zoek te gaan naar antwoorden en hoe verder zodat het allemaal weer een beetje makkelijker en leuker wordt in je leven.

Workshops worden op unieke wijze verzorgd en ook deze worden op maat gemaakt. Hierbij gaat het niet alleen om jou maar ook om de groep waar je mee deelneemt. In de workshop gaan we aan de slag met diverse thema’s die aanpassen op de vraag / opdracht / doelstelling. De  workshops dragen bij aan o.a. het creĆ«ren van een draagvlak binnen een groep / team. 

Deelnemers komen figuurlijk Ć©n letterlijk in beweging door de dynamiek van de workshop. De workshop draagt bij aan het verhogen van effectiviteit, het vergroten van eigen werkgeluk, groeien in persoonlijk leiderschap en het verbeteren van het welzijn van de deelnemers. De deelnemers voelen zich meer verbonden met zichzelf en met elkaar.

De groepsgrootte waarbij deze workshops en trainingen kunnen worden verzorgd zijn vanaf 15 tot 35 personen.

Een goede samenwerking in de groep bestaat uit samen aan de slag gaan en daarbij een goede onderlinge verbinding te creƫren.